TUIN BESTRATEN

Maak uw tuin compleet met perfecte bestrating.

Een van onze specialiteiten is het leggen van nieuwe bestratingen.We kunnen dit van A tot Z voor u realiseren, zowel als losstaande opdracht als onderdeel van de aanleg van een volledige tuin. In de loop der jaren hebben we ervaring opgebouwd met vrijwel alle soorten bestratingen en verschillende situaties, zoals:

  • De gehele bestrating van uw tuin
  • Terrassen
  • Sierbestrating
  • Opritten
  • Parkeerplaatsen

Een goed voorbereiding

Is het halve werk! U wilt zo lang mogelijk kunnen genieten van mooie, strakke bestrating. Om dit te kunnen realiseren is het grondwerk een van de belangrijkste aspecten. We zien helaas dat hier vaak te weinig of helemaal geen aandacht aan besteed wordt, met vervelende verzakkingen als gevolg. Niet fraai en bovendien nog gevaarlijk ook.

We besteden daarom voldoende aandacht aan het voorbereidende grondwerk. Mede hierdoor en door onze zorgvuldige manier van werken weten wij uw nieuwe bestrating zo strak mogelijk op te leveren.

Kunnen wij u helpen?

Een nieuwe bestrating is iets wat de hele uitstraling en sfeer in uw tuin kan veranderen. Daarom is het belangrijk daar goed advies over in te winnen. Wij geven u met onze ervaring graag dit advies, denken met u mee en sturen u indien gewenst een vrijblijvende offerte. Neem telefonisch contact met ons op of laat uw bericht achter via het contactformulier.


TUIN BESTRATEN PROJECTEN

Bekijk onderstaande foto's voor een impressie.

Tuinbestrating Huizen Gooi
Tuin bestraten Huizen Gooi
Bestrating tuin Huizen Gooi

KLAAR OM AAN DE SLAG TE GAAN?

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan en we nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Over Rigter landscaping

De hoogste kwaliteit en de tuin van uw dromen. Daar gaan we voor. Samen werken we aan een plan om uw wensen volledig naar voren te laten komen. Van ontwerp tot onderhoud – u kunt op Rigter landscaping rekenen.

Rigter Landscaping

Contactgegevens

Westkade 67
1273 RE Huizen
06 83 65 76 92
info@rigterlandscaping.nl

KvK: 70794529